Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Θα κερδίσω τις εκλογές στη ΝΔ - Πολιτικός τυχοδιώκτης ο Τσίπρας, ντροπή να ψάχνουμε τον αντι-Τσίπρα

Γεωργιάδης: Θα κερδίσω τις εκλογές στη ΝΔ - Πολιτικός τυχοδιώκτης ο Τσίπρας, ντροπή να ψάχνουμε τον αντι-Τσίπρα
Δεν παράγω θέαμα, παράγω λύσεις
Την αισιοδοξία του πως θα κερδίσει τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας και πως θα είναι αυτός ο επόμενος πρόεδρος του κόμματος εξέφρασε ο Αδ. Γεωργιάδης, λίγα λεπτά μετά την κατάθεση της υποψηφιότητάς του, η οποία τελικώς έγινε αποδεκτή από τα αρμόδια όργανα του κόμματος.
Οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ δεν είμαστε ανταγωνιστές, αλλά συναγωνιστές, τόνισε, για να επισημάνει στη συνέχεια πως "Θα περάσω στον τελικό γύρο και θα κερδίσω".
Θα έκαναν απίστευτη τηλεθέαση όσα έζησα σήμερα, πρόσθεσε, για να εξηγήσει πως έζησε "Μία από τις μεγαλύτερες εμπειρίες της ζωής του".
"Ο τελευταίος που υπέγραψε είναι ο Βασίλης Κακάκης, ο οποίος δεν ήθελε αλλά θεώρησε ότι ήταν άδικο για μία ψήφο να χάσω την ευκαιρία.
Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους 49, καθώς ήταν δύσκολη για μένα αυτή η διαδικασία διότι δεν εμπλέκομαι στα εσωκομματικά", πρόσθεσε.
Η ΝΔ κατήγγειλε την ταχεία διαδικασία του δημοψηφίσματος και των εκλογών, άρα και τώρα πρέπει να έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο, σημείωσε, για να συμπληρώσει πως "δεν παράγει θέαμα, αλλά παράγει λύσεις".
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας πολιτικός τυχοδιώκτης και είναι ντροπή να ψάχνουμε τον αντί-Τσίπρα, κατήγγειλε, για να επισημάνει μάλιστα πως "η ΝΔ δεν ετεροκαθορίζεται".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης