Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δείτε live τη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2018

Δείτε live τη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2018
Νέα σκληρή κόντρα Τσίπρα - Μητσοτάκη
Μια ακόμα σφοδρή αντιπαράθεση αναμένεται να έχουν σήμερα από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2018.
Ο πρωθυπουργός έχοντας στο πλευρό του τα θετικά μηνύματα από την πορεία της οικονομίας με χαρακτηριστικότερη ένδειξη τις αποδόσεις των ομολόγων θα επιχειρήσει να αναδείξει πως υλοποιείται σταδιακά αλλά σταθερά το αφήγημα αλλά και το χρονοδιάγραμμα του περί εξόδου της Ελλάδας από την κρίση και από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ με τον «αέρα» των δημοσκοπήσεων που του δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα αλλά και με το μήνυμα της ενότητας από το συνέδριο της ΝΔ θα περάσει στην αντεπίθεση, υπογραμμίζοντας τα φορολογικά βάρη που καλούνται να σηκώσουν οι πολίτες και την ανάγκη να φύγει το συντομότερο δυνατό η σημερινή κυβέρνηση προκειμένου να υπάρξει αλλαγή όχι μόνο στη διακυβέρνηση της χώρας αλλά και στην εφαρμοζόμενη πολιτική στην οικονομία.
Σε κάθε περίπτωση η αντιπαράθεση των πολιτικών αρχηγών αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια και εκτιμάται ότι θα δοθούν περισσότερες απαντήσεις για το εάν η χώρα βαδίζει ή όχι από την έξοδο από την κρίση και από τα μνημόνια, για το εάν θα μπει ένα τέλος στην ασφυκτική λιτότητα, για το ποιο είναι το σχέδιο για τη μετά του Αυγούστου περίοδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης