Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η αλαζονεία και η αμετροέπεια του Μητσοτάκη και των υπουργών του εξοργίζουν την κοινωνία

ΣΥΡΙΖΑ: Η αλαζονεία και η αμετροέπεια του Μητσοτάκη και των υπουργών του εξοργίζουν την κοινωνία
Ο κ. Γεωργιάδης μας λέει ότι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Στάσση της ΔΕΗ γιατί έκανε «πολύ μεγάλο καλό»
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως η αλαζονεία και η αμετροέπεια του κ.Μητσοτάκη και των υπουργών του εξοργίζουν την κοινωνία διατυπώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή σημερινές δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.
«Οι πολίτες δεν έχουν να βγάλουν το μήνα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και ο κ. Γεωργιάδης λίγο πολύ μας λέει ότι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Στάσση της ΔΕΗ γιατί έκανε «πολύ μεγάλο καλό».
Το «πολύ μεγάλο καλό» είναι για τους πολίτες διπλάσιοι και τριπλάσιοι λογαριασμοί, η ρήτρα Μητσοτάκη και απελπισία για το πως θα βγει ο μήνας.
Για τον εαυτό του βέβαια όντως έκανε πολύ μεγάλο καλό. Ως επιβράβευση Εξαπλασίασε το μισθό του και δίνει μπόνους στον εαυτό του και τα αλλά golden boys της ΝΔ 16 εκατ. ευρώ.
Η αλαζονεία και η αμετροέπεια του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του εξοργίζουν την κοινωνία» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις

Σε δηλώσεις του ο κ.Γεωργιάδης είπε πως «εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν» για την αντιμετώπιση της ακρίβειας στην ενέργεια, ενώ είπε πως αν δεν υπάρξει κοινή ευρωπαϊκή λύση η Ελλάδα θα πράξει μόνη της.
Όπως ανέφερε, η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται ότι αυτό που συμβαίνει με τη ρήτρα αναπροσαρμογής δε μπορεί να συνεχίσει να συμβαίνει, υποστηρίζοντας ότι η ρήτρα αναπροσαρμογής είχε δημιουργηθεί υπό φυσιολογικές καταστάσεις και όχι για κατάσταση πολέμου.
«Αν δεν είχαμε τον πόλεμο θα πήγαινε συνέχεια προς τα κάτω και οι καταναλωτές θα έβλεπαν συνέχεια φθηνότερο ρεύμα», ανέφερε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης