Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκληρό μήνυμα Πολάκη σε Ζαχαριάδη-Γεροβασίλη: «Στο Συνέδριο να πάρετε ζακετούλα εσείς οι δύο»

Σκληρό μήνυμα Πολάκη σε Ζαχαριάδη-Γεροβασίλη: «Στο Συνέδριο να πάρετε ζακετούλα εσείς οι δύο»
Καυστική απάντηση του ανεξάρτητου βουλευτή στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν τη διαγραφή του από τα κομματικά όργανα
Με νέο αιχμηρό του σχόλιο, μέσω facebook, ο ανεξάρτητος βουλευτής Παύλος Πολάκης στέλνει μήνυμα στους επικριτές τους, υπονοώντας ότι στο Καταστατικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στις 3-6 Οκτωβρίου τα μέλη του κόμματος θα επιβεβαιώσουν το κύμα υποστήριξης προς το πρόσωπό του.
Η ανάρτησή του, διαγεγραμμένου, πια, βουλευτή Χανίων αποτελεί ουσιαστικά απάντηση στην Όλγα Γεροβασίλη και τον Κώστα Ζαχαριαδη, αλλά και εν γένει στα στελέχη των «87» που ζητούσαν τη διαγραφή του από τα κομματικά όργανα.
Αναρτώντας φωτογραφίες, τόσο από δηλώσεις της συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη, όσο και από το χθεσινό poll στα κοινωνικά δίκτυα, όπου οι ακόλουθοι προέκριναν κατά 98% τη διαγραφή της κυρίας Γεροβασίλη έναντι 2% του ίδιου, ο κ. Πολάκης σημειώνει με νόημα: «μια ζακετούλα να πάρετε εσείς οι δύο. Θα'χει κρύο τον Οκτώβρη».
Οι εκατέρωθεν τοποθετήσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε υψηλότατους τόνους, που οξύνθηκαν έτι περαιτέρω μετά τη διαγραφή Πολάκη από την ΚΟ του κόμματος, προσδίδουν πλέον «εμφυλιοπολεμικές» διαστάσεις στο επερχόμενο συνέδριο του Οκτωβρίου.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Μετά και απο αυτο (φωτο 1)

αλλα και το χθεσινο «γκαλοπ» (φωτο 4)

μια ζακετουλα να παρετε εσεις οι δυο (φωτο 2-3)

….θαχει κρυο τον Οκτωβρη…»



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης