Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης για Τέμπη: Καμία καθυστέρηση ή απόκρυψη στοιχείων από την πλευρά της Βουλής

Κακλαμάνης για Τέμπη: Καμία καθυστέρηση ή απόκρυψη στοιχείων από την πλευρά της Βουλής
Όλες οι δικογραφίες για την υπόθεση των Τεμπών που διαβιβάστηκαν από το υπουργείο Δικαιοσύνης στη Βουλή ανακοινώθηκαν σχεδόν αμέσως στην Ολομέλεια, ανέφερε ο Ν. Κακλαμάνης
Σχετικά Άρθρα
Καμία καθυστέρηση ή απόκρυψη στοιχείων για την υπόθεση των Τεμπών δεν υπήρξε από την πλευρά της Βουλής, ξεκαθάρισε μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες κατά την διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.
Όπως ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης, όλες οι δικογραφίες για την υπόθεση των Τεμπών που διαβιβάστηκαν από το υπουργείο Δικαιοσύνης στη Βουλή - περίπου 25 - ανακοινώθηκαν σχεδόν αμέσως στην Ολομέλεια, με εξαίρεση μία που έφθασε στις 3 Αυγούστου που ήταν κλειστή για τις θερινές διακοπές, η οποία όμως ανακοινώθηκε με την επανέναρξη των εργασιών της.
Πρόσθεσε ότι με βάση τη δικογραφία για τη σύμβαση 717 που αφορούσε την τηλεδιοίκηση και τη σηματοδότηση, συγκροτήθηκε στα τέλη του 2023 και η Εξεταστική Επιτροπή για την διερεύνηση της υπόθεσης των Τεμπών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης