Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Mark Faber: Χαλαρώστε... οι αγορές δεν θα καταρρεύσουν - Dick Bove: Ετοιμαστείτε, έρχεται ράλι για τις τραπεζικές μετοχές! - Credit Suisse: Αναβαθμίζει τον S&P 500 στις 1.400 μονάδες

tags :
Mark Faber: Χαλαρώστε... οι αγορές δεν θα καταρρεύσουν - Dick Bove: Ετοιμαστείτε, έρχεται ράλι για τις τραπεζικές μετοχές! - Credit Suisse: Αναβαθμίζει τον S&P 500 στις 1.400 μονάδες
(upd) Δύο, σχετικά αισιόδοξες προβλέψεις για την πορεία των διεθνών αγορών φιλοξενεί το CNBC, παρά τις δυσοίωνες προοπτικές για την παγκόσμια οικονομία, υπό το βάρος της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους.
Όπως δηλώνει ο γνωστός αναλυτής, Marc Faber, οι αγορές έχουν ήδη "απορροφήσει" ορισμένες αρνητικές εξελίξεις και για το λόγο αυτό δεν πρέπει να υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ότι επίκειται ραγδαία πτώση τους.  
"Η συμβουλή μου είναι απλή: Χαλαρώστε... Οι μετοχές δεν θα καταρρεύσουν", τονίζει χαρακτηριστικά.
"Εάν ο δείκτης βαρόμετρο της Wall Street, o S&P 500, υποχωρήσει κατά 200 μονάδες, να είστε σίγουροι ότι η Fed θα προχωρήσει σε νέο - τρίτο - γύρο ποσοτικής χαλάρωσης (QE3), ακόμη και τέταρτο (QE4)", συμβουλεύει τους επενδυτές.
"Το ίδιο θα κάνουν τόσο η ΕΚΤ, όσο και το ΔΝΤ", προσθέτει.
"Βρισκόμαστε κοντά στην αρχή ενός ράλι των τραπεζικών μετοχών", δηλώνει από την πλευρά του ο γνωστός τραπεζικός αναλυτής, Dick Bove.
Στο μεταξύ, η Credit Suisse αυξάνει τον στόχο για τον δείκτη βαρόμετρο των αμερικανικών αγορών  στις 1.400 από 1.340 μονάδες, χωρίς να αναβαθμίζει τις μετοχές του. "Η αναβάθμιση του στόχου για τον S&P αντανακλά τα θετικά αποτελέσματα από τα μακροοικονομικά μεγέθη  της αμερικάνικης οικονομίας, την βελτίωση της εικόνας της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη και τις χαμηλές αποδόσεις των δεκαετών ομολόγων", τονίζει η γαλλική τράπεζα. "Οι πιθανότητες ύφεσης στις ΗΠΑ έχουν υποχωρήσει στο 5% από 15%".

www.bankinngnews.gr


οι πιθανότητες ύφεσης έχουν υποχωρήσει στο 5% από 15%.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης