Τελευταία Νέα
Ελλάδα

"Που πάνε τα χρήματα που λαμβάνει από την ΕΕ και το ΔΝΤ η Ελλάδα; Μήπως στην αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού; Τον Μάρτιο κρίνεται η παραμονή στο ευρώ ή η επιστροφή στη δραχμή..."

Που πάνε τα χρήματα που λαμβάνει από την ΕΕ και του ΔΝΤ η Ελλάδα; Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Zeit Online, η Ελλάδα δαπανά τις δόσεις του πακέτου διάσωσης στην αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού...
Το εν λόγω δημοσίευμα επικαλείται ανώτατη κυβερνητική πηγή, η οποία φέρεται να δηλώνει: "Εάν η Ελλάδα λάβει την επόμενη δόση του δανείου τον ερχόμενο Μάρτιο, τότε είναι μια καλή ευκαιρία να ολοκληρώσει τα νέα εξοπλιστικά συμβόλαια".
"Φρεγάτες, τανκς και υποβρύχια: Ελληνικός στρατός μέσω του πακέτου διάσωσης", αναφέρει το γερμανικό δημοσίευμα.
Σύμφωνα με το Zeit Online, αυτό που συμβαίνει είναι πράγματι απίστευτο, όταν την ερχόμενη άνοιξη, συνεχίζει το δημοσίευμα, θα αποφασιστεί αν η Ελλάδα είναι σε θέση να επιβιώσει εντός της Ευρωζώνης ή αν θα αναγκαστεί να επιστρέψει στη δραχμή.
Παράλληλα, γίνεται ειδική αναφορά σε πρόσφατα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι μετά τους Πορτογάλους, οι Έλληνες είναι οι μεγαλύτεροι αγοραστές του γερμανικού στρατιωτικού εξοπλισμού.
Στη συνέχεια το δημοσίευμα επισημαίνει ότι αν και δεν επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του Γ. Παπανδρέου, στην τελευταία συνάντηση που είχε ο πρώην πρωθυπουργός με τους Merkel και Sarkozy, του ζητήθηκε να προχωρήσει σε νέες στρατιωτικές συμφωνίες...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης