Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Bear» για τη μετοχή της Facebook ο «γκουρού» Jeffrey Gundlach

tags :
«Bear» για τη μετοχή της Facebook ο «γκουρού» Jeffrey Gundlach
Θέση «short» προτείνει για τη μετοχή του Facebook ο Jeffrey Gundlach
«Σορτάρισμα» στη μετοχή της Facebook πρότεινε στο επενδυτικό κοινό ο ιδρυτής της αμερικανικής DoubleLine Capital (διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία συνολικής αξίας 119 δισεκ. δολαρίων), κ. Jeffrey Gundlach, εν μέσω ιστορικών αναταραχών για τον τεχνολογικό γίγαντα του Mark Zuckerberg.
Ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής, «γκουρού» των διεθνών κεφαλαιαγορών, μιλώντας σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη -σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης-, επικαλέστηκε τον πλέον υπαρκτό κίνδυνο για δραστική αυστηροποίηση του ρυθμιστικού πλαισίου σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα, στον απόηχο του σκανδάλου-μαμούθ με την Cambridge Analytica.
Η μετοχή του κολοσσού της Silicon Valley έχει συρρικνωθεί περίπου 10% από την 9η Μαρτίου 2018, όταν αποκαλύφθηκε η αυθαίρετη χρήση προσωπικών στοιχείων δεκάδων εκατομμυρίων χρηστών.
Στις 21:00, διαπραγματεύεται -στη Νέα Υόρκη- στα 167 δολάρια, με τη χρηματιστηριακή αξία να ανέρχεται σε 486,13 δισεκ. δολάρια.

Διαβάστε: Gundlach: Στο 3% το 10ετές ομόλογο ΗΠΑ εντός του 2018, σηματοδοτώντας πτώση στη Wall Street

Επίσης, ο κ. Gundlach εξέφρασε εκ νέου τις ανησυχίες του για την ολοένα αυξανόμενη απόδοση (περισσότερα εδώ) των κρατικών ομολόγων Η.Π.Α..

Διαβάστε: Επανάληψη των λαθών που οδήγησαν στο «Κραχ» του 1929, διαπιστώνει ο Jeffrey Gundlach

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης